Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Το μοναδικό πλοίο στον κόσμο που δε το πιάνουν "κυκλώνες"και δεν φέρνει ναυτία!στη Ν.Κορέα με 211 δωμάτια

1 σχόλιο:

  1. Ονειρευτήκατε ποτέ μια κρουαζιέρα, χωρίς τις δυσκολίες της θάλασσας; Καλώς ήρθατε στο Sun Cruise Hotel, την τουριστική ατραξιόν της Νότιας Κορέας που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να ικανοποιήσει όσους θέλουν να νιώσουν την εμπειρία της κρουαζιέρας, μένοντας στη στεριά…

    Κοιτώντας το από μακριά, το ξενοδοχείο Sun Cruise μοιάζει με ένα κρουαζιερόπλοιο πάνω σε λόφο. Εικόνα σουρεαλιστική. Το ξενοδοχείο κτίστηκε το 2002, στοχεύοντας σε όσους τουρίστες δεν είχαν το χρόνο ή το στομάχι (υπέφεραν από ναυτία) να ταξιδέψουν στα ανοικτά του Ωκεανού. Η θέση που έχει κατασκευαστεί το ξενοδοχείο – κρουαζιερόπλοιο, είναι μοναδική, προσφέροντας τη θέα του απέραντου γαλάζιου. Η κατασκευή, μήκους 65 μέτρων και ύψους 45 μέτρων, ζυγίζει 30.000 τόνους. Εντός του υπάρχουν 211 δωμάτια, 2 εστιατόρια, πισίνα, γήπεδο βόλεϊ και γκολφ, γυμναστήριο, spa και νυκτερινό κλαμπ.

    Για να τονωθεί η αίσθηση στους φιλοξενούμενους, πως ταξιδεύουν σε ένα πραγματικό πλοίο, ήχοι από κύματα και θαλασσοπούλια μεταδίδονται από τα μεγάφωνα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Το Sun Cruise Hotel αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο. Οι τιμές των δωματίων είναι προσιτές και ξεκινούν από 56 ευρώ τη βραδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή