Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτη φρικαλεότητα: Αδίστακτοι ληστές έβγαζαν τα δόντια και χτυπούσαν με σφυριά τα θύματά τους

Σε μεσαιωνικά βασανιστήρια υπέβαλαν τρεις αδίστακτοι ληστές τα θύματά τους για να τους ληστέψουν. Σε μία περίπτωση, έγδυσαν, βασάνισαν με σακοράφες μία ηλικιωμένη, την έβαλαν να πιει απορρυπαντικό και της έβγαλαν με τανάλια ένα δόντι..
Σε απίστευτα και μεσαιωνικά βασανιστήρια υπέβαλαν τα ηλικιωμένα θύματά τους μία συμμορία Ελλήνων αδίστακτων ληστών στην ευρύτερη περιοχή του
Πειραιά εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο.
Οι άντρες της Ασφάλειας Πειραιά κατάφεραν και εντόπισαν τους δύο από τους τρεις βίαιους ληστές και τους δυο κλεπταποδόχους των κλοπιμαίων τους που διατηρούν ενεχυροδανειστήριο χρυσού στα Καμίνια του Πειραιά.
Σε μία περίπτωση στο Κερατσίνι επί της οδού Κολοκοτρώνη 2, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS247, οι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα μίας ηλικιωμένης γυναίκας και την υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια, μόνο και μόνο για να της αποσπάσουν τη σύνταξή και ορισμένα χρυσαφικά. Την έγδυσαν, αφήνοντάς την μόνο με τα εσώρουχα, την βασάνισαν με βελόνες και σακοράφες που βρήκαν στο σπίτι, την ανάγκασαν να καταπιεί σκόνη απορρυπαντικού και έφτασαν στο σημείο, μέχρι και να της βγάλουν έναν δόντι με τανάλια για να μιλήσει...
Στο τέλος η γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από τα φρικτά και πολύωρα βασανιστήρια που υπέστη, προσποιήθηκε ακόμα και την νεκρή για την αφήσουν ήσυχη. Θύματά τους έπεσαν, άλλη μία ηλικιωμένη στην ίδια περιοχή, επί της οδού Έβρου και μία ηλικιωμένη με τον γιο της στα Καμίνια, στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Λακωνίας, όπου οι δράστες τους επιτέθηκαν με σφυριά και ηλεκτρικούς εκκενωτές (τέϊζερ), χτυπώντας τους βάναυσα, για να τους ληστέψουν.
Αυτές είναι οι τρεις ταυτοποιημένες μέχρι στιγμής ληστείες που οι αδίστακτοι ληστές έχουν διαπράξει ενώ η Ασφάλεια Πειραιά ερευνά κατά πόσο είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι και για άλλες παρόμοιες ληστείες σε Σαλαμίνα, Νίκαια, Καμίνια και Κορυδαλλό. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ αναμένεται εντός της ημέρες να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Μ.Gordova
Πηγή:
Θοδωρής Παναγιωτίδης
 news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου