Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο: Αρνήθηκαν δωρεά φαρμάκων Γερμανών και Αυστριακών Πολιτών, για τους άπορους Έλληνες!

Αρνήθηκαν φάρμακα, δωρεά Γερμανών και Αυστριακών πολιτών, για τους άπορους Έλληνες! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο «Ελπίς» και όπως αναφέρει σε επιστολή διαμαρτυρίας-καταγγελία του, ο Έλληνας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας Δρ Γιάννης Αθανάσιος, PhD, MD, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου αφού ταλαιπώρησαν για ώρα τους εκπροσώπους της οργάνωσης «Αλληλεγγύη Για Όλους», δεν δέχτηκαν το υλικό και τους ζήτησαν να αποχωρήσουν από το
νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Καθηγητή, ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και το Δεκέμβριο στο «Ελπίς», εν απουσία του τότε Διοικητή κ. Θεόδωρου Γιανναρου, ο οποίος ωστόσο ενημερώθηκε έγκαιρα και παρενέβη με θετική έκβαση για τη δωρεά η οποία αφορούσε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Αυτές οι δωρεές αγοράζονται από τις πρωτοβουλίες απλών πολιτών που ευαισθητοποιούνται και έγιναν πιο φανατικοί και από τους ίδιους τους Έλληνες, και που μαζεύουν τα απαραίτητα χρήματα σε εκδηλώσεις, ευρώ ευρώ.
Είναι αμαρτία όλη αυτή τη δυναμική που χτίσαμε με τόσο κόπο στη Γερμανία, την Αυστρία και θα έλεγα σε όλη την Ευρώπη, κάποιοι γραφειοκράτες που μάλλον χαίρονται με τα προβλήματα επιβίωσης του κόσμου και με την ταλαιπωρία αυτή και την εξαθλίωση, βρίσκουν λόγο ύπαρξης, να την τορπιλίσουν, να την εξουδετερώσουν σιγά σιγά και να την εκμηδενίζουν, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Γ. Αθανάσιος και ζητά από τον πρώην Διοικητή του «Ελπίς» να κοινοποιήσει την επιστολή του παντού και στον Πρωθυπουργό.

Πηγή: healthview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου