Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οργιάζουν τα "πειρατικά" ΤΑΞΙ στην Σαντορίνη,στο κόλπο και οι αλλοδαποί!

Ενώ η ανεργία μαστίζει την χώρα στην Σαντορίνη οργιάζουν τα πειρατικά ΤΑΞΙ και μάλιστα είναι μια χρυσοφόρα και αφορολόγητη επιχείρηση και για τους αλλοδαπούς "μαϊμούδες Ταρίφες".
Από το πλοίο που θα βγείτε στον Αθηνιό (το λιμάνι της Σαντορίνης) και μόλις πατήσετε το πόδι σας στη στεριά αμέσως θα σας την "πέσουν" και χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς κανένα φόβο!
Θα μου πείτε γιατί χωρίς κανένα φόβο;οι Ταξιτζήδες δεν τους βλέπουν; δεν τους κυνηγάνε; αφού τους κάνουν ζημιά που τους παίρνουν τις κούρσες γιατί δεν μιλάνε;
Η απάντηση είναι ότι και οι νόμιμοι  Ταξιτζήδες έχουν μετατρέψει και.... 3, 4 δικά τους ΙΧ  ο καθένας! σε πειρατικά ΤΑΞΙ (χωρίς διακριτικά Ταξί) και
παίρνουν κούρσες κανονικά και χωρίς την
παρενόχληση κανενός, και το μαύρο χρήμα  "ρέει" εις βάρος του κάθε  κορόϊδου φορολογούμενου.

Λοιπόν εμείς το ψάξαμε πάρα πολύ καλά και από την έρευνα που κάναμε, βγάλαμε συμπεράσματα και αποκαλύψεις που χρήζουν άμεση εισαγγελική παρέμβαση για πολλές και μεγάλες παραβάσεις.
1) Μαύρου και αφορολόγητου χρήματος
2) Παραποίηση επαγγέλματος και οχημάτων από Έλληνες και αλλοδαπούς
3) Ταξιτζήδες επαγγελματίες έχουν ακόμη 3 ή και 4 ΙΧ δικά τους που συνήθως οδηγούν στενά τους συγγενικά πρόσωπα (παιδιά,γυναίκες,αδέλφια κλπ) για ευνόητους λόγους.
4) Γιατί οι Λιμενικές και οι Αστυνομικές αρχές αδρανούν σε όλα αυτά που οι πάντες γνωρίζουν;
Ναι γνωρίζουν οι πάντες γιατί σε όποιο μαγαζί κι αν πήγαμε - ταβέρνες - καφετέριες - ξενοδοχείο κλπ όλοι τα ξέρανε ε και τι έγινε όλοι έτσι κάνουν! αυτή  ήταν η απάντηση...
Ελπίζουμε επιτέλους κάποιος ευσυνείδητος αυτού του ταλαίπωρου κράτους να επέμβει σάυτή την μάστιγα που μας ξεφτιλίζει και Διεθνώς, γιατί οι περισσότεροι που μεταφέρουν (με τα πειρατικά Ταξί)  δυστυχώς είναι ξένοι Τουρίστες!
Και ελπίζω η φωνή μου να μην είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω....
Ρεπορτάζ: M.Gordova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου