Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στον Πειραιά το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas με τις 2.090 καμπίνες [βίντεο+φωτο]

 Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το πρωί της Δευτέρας, το κρουαζιερόπλοιο «Quantum of the Seas», που είναι το τρίτο σε μέγεθος στον κόσμο και το μεγαλύτερο που ταξιδεύει στα νερά της Μεσογείου. Το κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην εταιρία Royal Carribean International (RCI)...
και έκανε το παρθενικό του ταξίδι στις
2 Νοεμβρίου 2014.

Τα μεγέθη του εντυπωσιάζουν αφού έχει μήκος 347 μέτρα, 2.090 καμπίνες, με μέγιστη χωρητικότητα 4.905 επιβατών και πλήρωμα 1500 ατόμων.

Το «Quantum of the Seas» που είναι το πιο hi-tech πλοίο του πλανήτη, απέπλευσε από το λιμάνι της Βαρκελώνης με προορισμό το Ντουμπάι και ο Πειραιάς είναι ένας από τους σταθμούς του.

Εδώ σας δίνουμε μια ματιά στο εσωτερικό τα νεότερα και πιο προηγμένο τεχνολογικά επιβατηγό πλοίο στη γη φορτωμένο με εξαιρετικά γρήγορο Wi-Fi, ρομπότ Bartenders ακόμα και αυτό είναι χαρακτηριστικό στέμμα NorthStar που πετά στα ύψη 300 πόδια πάνω από το πλοίο που δίνει αυτές τις αποκλειστικές απόψεις που έχετε δει ποτέ σε ένα πλοίο και όλα τα εστιατόρια και δημόσιους χώρους. 

Το Quantum of the Seas μοιάζει περισσότερο σαν ένα διαστημόπλοιο από ένα κρουαζιερόπλοιο.Κοστολογείται δε σε πάνω από 1 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του.

krouazieroploio
krouazieroploio
krouazieroploio

 M.Gordova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου