Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Robbie Maddison: To πιο τρελό άλμα της ζωής μου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο FMX rider «Maddo» ήρθε στην Ελλάδα για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «On Any Sunday: The Next Chapter», που έγινε στη Δάφνη στις 16 Μαρτίου 2015.

Ο παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής freestyle motocross είχε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν την Ελλάδα στις 8 Απριλίου 2010, όταν και πραγματοποίησε το μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου.


Για τα όνειρά του, τα όρια που θέτει στη ζωή του αλλά και το... μεγαλειώδες άλμα που πραγματοποίησε στον Ισθμό της Κορίνθου μίλησε ο Αυστραλός αναβάτης Robbie Maddison στο coremag.


Ο παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής freestyle motocross, είχε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν την Ελλάδα στις 8 Απριλίου 2010 όπου πραγματοποίησε το μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην συνέντευξη, χρειάστηκαν δύο χρόνια για να ξεπεράσει τον φόβο του και να πραγματοποιήσει αυτό το άλμα μήκους 85 μέτρων.
Ο Maddison πήρε φόρα από την ειδικά κατασκευασμένη ράμπα απογείωσης, αγγίζοντας τα 125χλμ/ ώρα, πέταξε πάνω από τα νερά του Ισθμού, σε ύψος 95 μέτρων.
Δείτε το άλμα σε Βίντεο:


Και το πιό πρόσφατο άλμα που έκανε με τη μηχανή του στη Γιούτα στο Ολυμπιακό Πάρκο στο Park City με παγκόσμιο ρεκόρ στις
 21 Οκτ 2014
Ένα άλμα για τα βιβλία των ρεκόρ, ο Robbie "Maddo" Maddison, επίσης γνωστή ως η σύγχρονη Evel Kneviel επιχειρεί ένα ακόμη θάνατο αψηφώντας εναέρια κατόρθωμα, όπως ο ίδιος αναλαμβάνει τη Γιούτα Ολυμπιακό Πάρκο στο Park City, Γιούτα, μια ρύθμιση που είναι πιο απίθανη, και εντυπωσιακά, από ποτέ.
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
Ταχύτητα κατά την έναρξη λειτουργίας: 71 MPH
Μετάβαση Απόσταση: 114 μέτρα / 374 Ft
κάθετη πτώση: 185 Ft / 18 ½ ιστορίες [World Record]

Δείτε το Βίντεο:

 Πηγή: Βίντεο Skullcandy
coremag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου