Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Αυτά είναι τα 3 ελληνικά νησιά που προτείνονται για τις πρώτες βουτιές

Το Skyscanner προτείνει ελληνικές βουτιές για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι παρέα με ήλιο και απέραντο γαλάζιο. Από την Αργυρώ Ντόκα 

Το Skyscanner προτείνει ελληνικές βουτιές για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι παρέα με ήλιο και απέραντο γαλάζιο.

Στο Skyscanner καλοκαίριασε και ήδη σκέφτονται τις πρώτες βουτιές τους. Φυσικά το μυαλό πάει –που αλλού;‐στην Ελλάδα. Τρία ελληνικά νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις και προτείνονται για τις πρώτες βουτιές με θέα το απέραντο γαλάζιο και συντροφιά τον ήλιο.
Στην ίδια λίστα για τους πρώτους καλοκαιρινούς προορισμούς συμπεριλαμβάνονται η
Κύπρος, η Αλικαρνασσός, η Μαγιόρκα, η Φλωρεντία και τα Κανάρια Νησιά. Παρόλα αυτά, η Ελλάδα εκπροσωπείται από την Κω, τη Ρόδο και τη Σάμο ως ιδανικά μέρη για να απολαύσει κανείς τον καλοκαιρινό ήλιο.
 Το Skyscanner προτείνει ελληνικές βουτιές για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι παρέα με ήλιο και απέραντο γαλάζιο. Από την Αργυρώ Ντόκα
Το Skyscanner γράφει: «Αφεθείτε σε θερμοκρασίες γύρω στους 24‐25 ° C. Η Σάμος έχει πληθώρα από θέρετρα και τη ζωντανή πρωτεύουσα Βαθύ και δάση για πεζοπορία.

Νοτιοανατολικά, στην Κω, υπάρχουν πολλά ιστορικά μνημεία, καθώς και κομψά καφέ και ταβέρνες, ενώ οι καλύτερες παραλίες βρίσκονται στα δυτικά του νησιού, γύρω από τη μεγάλη έκταση του κόλπου της Κεφάλου.

Ακόμα πιο νοτιοανατολικά είναι η Ρόδος, το μεγαλύτερο από τα Δωδεκάνησα. Η Ρόδος είναι ένα πραγματικό all‐rounder, με έντονη νυχτερινή ζωή, υπέροχες παραλίες και ιστορική αρχιτεκτονική.Η πόλη της Ρόδου είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και μια καλή βάση, αν και οι καλύτερες παραλίες βρίσκονται στην ανατολική ακτή». 


Πηγή: klik magazine / Από την Αργυρώ Ντόκα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου