Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Αφεντικά για φίλημα: Εργοδότες που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Όταν ακόμη και η δουλειά τείνει να γίνει "άγνωστη λέξη" υπάρχουν κάποιες, ελάχιστες, εργασιακές οάσεις να μας δίνουν ελπίδα
«Είσαι τυχερός που έχεις δουλειά». Αυτή είναι η φράση που η ιστορία πιθανώς να αναδείξει ως ένα από τα μεγαλύτερα κλισέ της οικονομικής κρίσης. Δεν έχει σημασία αν δουλεύεις πολύ και πληρώνεσαι λίγο, δεν έχει σημασία αν ο εργοδότης σου ζητά όλο και
περισσότερα χωρίς να δίνει τίποτα πίσω, δεν έχει σημασία που έχουν καταργηθεί τα ωράρια, οι υπερωρίες, οι αργίες και τα σαββατοκύριακα. Έχεις δουλειά.


AdTech Ad 
«Πληρώνεσαι κανονικά; Κάθε μήνα; Μη μιλάς καθόλου!» Κλισέ νούμερο 2. Λες και η εργασία είναι χόμπι ή εθελοντισμός που προσφέρεται δωρεάν για το καλό της εταιρίας. Τα πιο σοβαρά στελέχη υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι το καλό της εταιρίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το καλό των ανθρώπων της.

Είναι γεγονός ότι η κρίση έφερε πολλές επιχειρήσεις σε οικονομική αδυναμία, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε περικοπές και απολύσεις. Άλλες πάλι, βρήκαν αφορμή με τη χαλάρωση των εργασιακών σχέσεων και την περιστολή των εργασιακών δικαιωμάτων που έφεραν τα μνημόνια, για να απολύσουν, αυξάνοντας τον φόρτο εργασίας όσων διατήρησαν τις θέσεις εργασίας τους με μειωμένες αποδοχές.

Υπάρχουν όμως και οι εταιρίες που δεν έκαναν τίποτα από τα παραπάνω. Αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν τους κλυδωνισμούς της κρίσης χωρίς να ανατρέψουν την εργασιακή τους πολιτική, την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσέγγιση, χωρίς να μετακυλήσουν τις όποιες απώλειες στον εργαζόμενο.

 Εταιρίες που με αυτή την πολιτική παραμένουν επιτυχημένες και μοιράζονται το κέρδος με τους ανθρώπους τους.
Το WE του News247 σας παρουσιάζει τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις.


ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Στο επίκεντρο ο άνθρωπος

Η Ι&Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Χρόνια τώρα, ο άνθρωπος είναι η βασική αξία της εταιρίας, ξεκινώντας από τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους προμηθευτές της αλυσίδας σούπερ μάρκετ. 

Αυτό είναι άλλωστε το τρίπτυχο της επιτυχίας για τη Διοίκηση της εταιρίας, την οικογένεια Σκλαβενίτη: ικανοποιημένοι εργαζόμενοι, ικανοποιημένοι πελάτες, ικανοποιημένοι προμηθευτές.

ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ.  
Από την αρχή της οικονομικής κρίσης το 2010 μέχρι και σήμερα, μισθολογικά η εταιρία δεν έχει μειώσει σε τίποτα ούτε τις αμοιβές ούτε τις παροχές της. Αντιθέτως έχει εντείνει την προσπάθειά της να είναι δίπλα στους ανθρώπους της αυτή τη δύσκολη περίοδο. 

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Ι&Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επισημαίνουν την λογική της «ανοιχτής πόρτας» που διέπει τη Διοίκηση. Ο καθένας έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο στο γραφείο προσωπικού, αλλά και στους ίδιους τους «Σκλαβενιτηδες», για να συζητήσει το πρόβλημά του.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ. 
Η εταιρία είναι κατά των απολύσεων, εκτός από περιπτώσεις που παραβιάζουν βασικές της αρχές, όπως η κλοπή. Πάνω σε θέματα εργασίας, όλοι έχουν δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. 

Όπως επισημαίνουν στελέχη της επιχείρησης, «όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι αποδοτικοί αρκεί να τους βοηθήσουμε και να τους ακούσουμε». Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι ταυτίζουν τον εργασιακό τους βίο με την οικογένεια της Ι&Σ. 

Ο μέσος εργαζόμενος ξεκίνησε να απασχολείται πολύ νέος στην εταιρία, από φοιτητής ακόμα, διέκοψε για να κάνει το στρατιωτικό του και επέστρεψε για να μείνει. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα στελέχη αναδείχθηκαν μέσα από την εταιρία και ανέλαβαν θέσεις ευθύνης, έχοντας περάσει τις διάφορες βαθμίδες και τα στάδια εξέλιξης.

ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. 
Από το 2010 η Ι&Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επεκτείνεται ενσωματώνοντας καταστημάτων άλλων αλυσίδων, όπως τα σούπερ μάρκετ ΑΤΛΑΝΤΙΚ, ενώ εσχάτως , εξαγόρασε την MAKRO Cash & Carry, μια αλυσίδα 12 καταστημάτων και 1000 εργαζομένων, διευρύνοντας την παρουσία της για πρώτη φορά και εκτός Αττικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλες τις εξαγορές η Ι&Σ Σκλαβενίτης προσέλαβε όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους που απασχολούσαν οι άλλες αλυσίδες, διασφαλίζοντας την προϋπηρεσία τους, τα δικαιώματά τους και τις αμοιβές τους.

Μάλιστα, αν σε κάποιες περιπτώσεις οι αμοιβές τους ήταν πιο κάτω από αυτές που υπαγορεύει η μισθολογική πολιτική της Ι&Σ Σκλαβενίτης, αυξήθηκαν για να ενταχθούν στο πλαίσιο της εταιρίας.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. 
Η ευγένεια, το χαμόγελο και η αγάπη που δείχνουν οι άνθρωποί της Ι&Σ Σκλαβενίτης πάνω στη δουλειά τους είναι το αποτέλεσμα αυτής πολιτικής και αυτό που εισπράττει ο πελάτης σε κάθε κατάστημα.

Αυτό είναι και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας, οι άνθρωποί της, οι εργαζόμενοι που νιώθουν ασφάλεια και αγάπη για τη δουλειά τους και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί τω έργω.

Παρά τη μείωση της αγοραστικής δύναμης του καταναλωτή, το 2013 βρήκε την Ι&Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ με πωλήσεις 1,19 δισ. ευρώ, ενώ η κερδοφορία της να διαμορφώθηκε στα 16,5 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 13,4% σε σχέση με το 2012, όταν ο μέσος όρος αύξησης για τον κλάδο ήταν της τάξης του 4,8%.


ΚΑΡΕΛΙΑΣ: Η ελληνική βιομηχανία που μοίρασε 10 εκατ. ευρώ μπόνους μέσα στην κρίση

ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ. 
Η καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑΣ είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ελληνικής επιχείρησης που μέσα στην κρίση κατάφερε να αυξάνει διαρκώς την κερδοφορία της και να μοιράζεται ταυτόχρονα μέρος αυτών των κερδών με τους εργαζόμενους και τα στελέχη της. 

Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει μοιράσει περισσότερα από 10,5 εκατ. ευρώ στους ανθρώπους της με τη μορφή παροχών και bonus, ενώ για το 2015 η διοίκηση προχώρησε και σε αυξήσεις μισθών, καθώς το 2014 ήταν η πιο κερδοφόρα χρονιά στην ιστορία της ΚΑΡΕΛΙΑΣ, μια ιστορία 100 και πλέον ετών.

ΑΥΤΟ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Ανδρέας Καρέλιας, κατά την καθιερωμένη ομιλία του προς τους εργαζομένους την τελευταία ημέρα κάθε έτους, οπότε και ανακοινώνει τα bonus και τις παροχές. 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καρέλιας απέδωσε την αύξηση του μεριδίου της εταιρίας , παρά την πτώση των πωλήσεων (η οποία ήταν σαφώς μικρότερη από αυτή των ανταγωνιστών), στην πολιτική τιμών που ακολούθησε μέσα στο 2014, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις οικονομικές συνθήκες της αγοράς, καθώς και στη «βελτίωση ακόμα περισσότερο των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων μας με την προστιθέμενη αξία τους να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στα μάτια των καταναλωτών».

ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ. 
Η επιστροφή μέρους των εσόδων της εταιρίας με τη μορφή κοινωνικού μερίσματος στο προσωπικό και στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας αποτελεί δέσμευση της οικογένειας Καρέλια.

Από τα 1,1 εκατ. ευρώ που διέθεσε η εταιρία το 2010, έφτασε το 2014 να μοιράζει έκτακτες παροχές ύψους 2,85 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους, συμπεριλαμβανομένων αυξήσεων στη μισθοδοσία, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στην ιστορία της.

Αναλυτικά ο κ. Καρέλιας ανακοίνωσε 15 «οικειοθελείς παροχές», οι οποίες δίνονται καθαρές, καθώς η εταιρεία καλύπτει όλους τους φόρους και τις κρατήσεις:

1. Επίδομα «γαλοπούλας» € 200,00 για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.

2. Επίδομα παρουσίας € 800,00 για όσους δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους.

3. Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ λαμβάνει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.300,00.

4. Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά τους πέτυχαν στις παραπάνω σχολές μέσα στο 2014, λαμβάνουν επιπλέον ενίσχυση € 500,00.

5. Παράλληλα, η Εταιρεία κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2014.

6. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από 2.001 ευρώ, λαμβάνουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 700,00.

7. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.701 έως 2.000 ευρώ, λαμβάνουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 750,00.

8. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.401 έως 1.700 ευρώ, λαμβάνουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.400,00.

9. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.201 έως 1.400 ευρώ, λαμβάνουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.450,00.

10. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.001 έως 1.200 ευρώ, λαμβάνουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 2.200,00.

11. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.000 ευρώ, λαμβάνουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση €2.400,00.

12. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.201 έως 1.700 ευρώ, και έχουν από 3 ανήλικα παιδιά και πάνω, λαμβάνουν επιπλέον € 750,00.

13. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.200 ευρώ, και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, λαμβάνουν επιπλέον 450,00 για κάθε ανήλικο παιδί.

14. 800,00 ευρώ ο κάθε λαχνός της πρωτοχρονιάτικης γιορτής .

15. Τέλος, αύξηση 100,00 ευρώ μικτά από 1ης Ιανουαρίου 2015 για όλους τους εργαζόμενους που έχουν μικτό μηνιαίο μισθό μέχρι 2.800 ευρώ.


ΕΝΩΜΕΝΟΙ KAI ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΚΟΛΙΕΣ. 
H καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑΣ αποτελεί μια από τις υγιέστερες οικονομικά ελληνικές επιχειρήσεις, με μηδενικό τραπεζικό δανεισμό και υψηλότατα ταμειακά διαθέσιμα . 

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1888 και έχει καταφέρει σήμερα να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ελληνικές βιομηχανίες, με διάθεση των προϊόντων της σε περισσότερες από 70 χώρες, σε Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή, Άπω Ανατολή και Αφρική. Συνάμα

Στην ιστοσελίδα της www.karelia.gr η εταιρία αναφέρει: «Οι παραδοσιακές αξίες της ομαδικής εργασίας και της εμπιστοσύνης επηρέασαν σημαντικά την ανάπτυξη της Εταιρείας μας. 

Οι αρχές αυτές, ενσταλαγμένες από τα μέλη της οικογένειας που ίδρυσαν την επιχείρηση, δημιούργησαν ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται, παρακινεί και ανταμείβει όλους όσοι εργάζονται σ' αυτήν.  

Η αναγνώριση των δεξιοτήτων, της αφοσίωσης και της συνεισφοράς του προσωπικού μας εξακολουθεί να αποτελεί θεμελιώδη αρχή της Εταιρείας μας. 

Το ανθρώπινο δυναμικό μας ήταν και πάντοτε θα είναι ένα ζωτικής σημασίας πλεονέκτημα, καθώς το ταλέντο και η ενεργητικότητά του υπήρξαν καίριας σημασίας για τη δημιουργία των εξαιρετικών προϊόντων και της ποικιλίας σημάτων που απολαμβάνουν σήμερα οι πελάτες μας»
Όπως διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ο κ. Ανδρέας Καρέλιας στις 31/12/14 «από την πλευρά της Διοίκησης γίνονται όλες εκείνες οι ενέργειες προκειμένου η εταιρία να παραμείνει ισχυρή, οικονομικά εύρωστη και όσο το δυνατόν θωρακισμένη απέναντι στις μεγάλες δυσκολίες που έρχονται μπροστά μας».


Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ΚΑΡΕΛΙΑΣ στην ιστοσελίδα www.karelia.gr



GENESIS PHARMA: Μοιραζόμαστε τις επιτυχίες, καταφέραμε να μην μοιραστούμε τα δύσκολα

Η GENESIS Pharma είναι μια πρωτοπόρος ελληνική εμπορική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πέντε χώρες. Ιδρύθηκε το 1997 με στόχο να διασφαλίσει στους Έλληνες ασθενείς που πάσχουν από σπάνια, χρόνια και βαριάς μορφής νοσήματα, άμεση πρόσβαση σε καινοτόμες, πρωτότυπες θεραπείες. 

Το 2009 συμπλήρωσε 12 χρόνια διαρκούς διψήφιας ανάπτυξης. Από το 2010 όμως και για ένα διάστημα περίπου δύο χρόνων πάλεψε να κρατηθεί ζωντανή και να προστατέψει τις θέσεις εργασίας.

«Μπορεί να είμαστε μια εταιρεία που διαχρονικά μοιράζεται τις επιτυχίες της, όμως στην κρίση στοχεύσαμε και πετύχαμε να μην μοιραστούμε τα δύσκολα. Δεν κάναμε καμία απόλυση εξαιτίας των προβλημάτων και δεν κάναμε καμία περικοπή παροχών.

Είπαμε πως αυτός θα ήταν για εμάς ο τελευταίος δρόμος και καταφέραμε να μην τον ακολουθήσουμε» εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, Κωνσταντίνος Ευριπίδης (σ.σ. τον οποίο γνωρίσαμε πέρυσι τον Ιούλιο στο WE ως τον πρώτο αιχμάλωτο που απελευθερώθηκε από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974) και κάνει λόγο για ένα εγχείρημα εξαιρετικά δύσκολο: 
«Να σας θυμίσω, μιας και γίναμε πολύ γνωστοί από αυτό, πως μόνο από το κούρεμα των φαρμακευτικών ομολόγων χάσαμε σε ένα βράδυ 170 εκατομμύρια, τα κέρδη μιας δεκαετίας.

Αποτρέψαμε τον κίνδυνο στα τέλη του 2012, σταθεροποιηθήκαμε εντός του 2013 και σήμερα η εταιρεία μας παρουσιάζει ανάπτυξη της τάξης του 6%».

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.  
Η GENESIS Pharma διαθέτει τις περισσότερες διακρίσεις στην Ελλάδα ως προς το εργασιακό της περιβάλλον. Το 2014 έλαβε τη 12η συνεχή διάκριση στα βραβεία Best Workplaces 2014, ενώ έχει λάβει συνολικά 18 διακρίσεις από το Great Place to Work Institute. 
Επιπλέον, έχει τιμηθεί με τέσσερα ευρωπαϊκά βραβεία, αλλά και με δύο ειδικά βραβεία για την πενταετή και δεκαετή συνεχή παρουσία της στην πρώτη δεκάδα της ελληνικής κατάταξης.

«Αυτό που επιδιώκουμε είναι οι εργαζόμενοί μας μέσα από τη δουλειά τους να νιώθουν πως εξελίσσονται σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, πως έχουν ουσιαστικό ρόλο στην πορεία της εταιρείας μας και η προσπάθειά τους αναγνωρίζεται, πως μπορούν να πετύχουν ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της οικογένειας και πως τελικά μπορούν να νιώθουν και να είναι ασφαλείς» μας λέει ο κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης και προσθέτει: 

«Έχοντας πάντα αυτούς τους στόχους στο μυαλό μας, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει πολλές δράσεις που μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ανοιχτή, αμφίδρομη επικοινωνία και καλή συνεργασία, να δουλεύουμε με αξιοκρατία, να επιβραβεύουμε την προσπάθεια, να κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης. 

Ως εταιρεία που επενδύει στην αιχμή της φαρμακευτικής επιστήμης, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης που βοηθούν τους ανθρώπους μας να είναι ενημερωμένοι και απολύτως καταρτισμένοι, να εξελίσσονται ως στελέχη και να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, κάνουμε μια σημαντική επένδυση σε θέματα υγείας και ασφάλειας και υποστηρίζουμε τις εργαζόμενες μητέρες και τις οικογένειες των ανθρώπων μας, με μια σειρά από παροχές και ενισχύσεις. Με μια φράση θα σας έλεγα πως θέλουμε η εταιρεία μας να αποτελεί ένα εργασιακό περιβάλλον που θα χαίρεται κανείς να δουλεύει».

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. 
«Η δύναμη της εταιρείας μας είναι το άθροισμα του ταλέντου, των ικανοτήτων, της καθημερινής προσπάθειας, της καλής διάθεσης των ανθρώπων μας και αυτό για εμάς αποτελεί μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις ανάπτυξης της GENESIS Pharma. 

Επενδύοντας στην επαγγελματική εξέλιξη και επιμόρφωση των εργαζομένων μας, προσφέροντας αναγνώριση και κίνητρα, λειτουργώντας με σεβασμό, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα εργασίας, έχουμε την πιο σημαντική ανταμοιβή που μπορεί να έχει μια εταιρεία: την πηγαία και ουσιαστική στήριξη των ανθρώπων μας στα εύκολα και στα δύσκολα. 

Ο καθένας δίνει τον καλύτερό του εαυτό καθημερινά, συμβάλλοντας στην πρόοδό μας. Επίσης, ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον μας βοηθά να προσελκύουμε νέους ταλαντούχους ανθρώπους» επισημαίνει ο κ. Ευρυπίδης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ.  
Η GEΝESIS Pharma, με έδρα την Αθήνα, θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο και δραστηριότητα στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Κροατία, τα τελευταία δέκα χρόνια κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη ελληνική αγορά βάσει κύκλου εργασιών, ενώ είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις σε νοσοκομειακές πωλήσεις στη χώρα.

 Ζητήσαμε τον κ. Ευριπίδη να συνοψίσει τα μυστικά της επιτυχίας της GEΝESIS Pharma , παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών: «Τα βασικά στοιχεία που μας βοήθησαν μέσα στην κρίση είναι τα ίδια χαρακτηριστικά που μας βοήθησαν εξαρχής να κερδίσουμε μια ισχυρή θέση στην αγορά μας:

Η έμφαση σε καινοτόμες θεραπείες που καλύπτουν πραγματικά θεραπευτικά κενά και η κουλτούρα που έχουμε διαμορφώσει ως εταιρεία, η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο επαγγελματισμός, ποιότητα και τιμιότητα, αξίες που για εμένα θα όφειλαν να είναι αυτονόητες.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας και της αγοράς μας, εμπιστοσύνη που μετατράπηκε σε ουσιαστική στήριξη στα δύσκολα. Στην κρίσιμη στιγμή βέβαια μέτρησε και η απόφαση να μην εγκαταλείψουμε, αλλά να δουλέψουμε πολύ και σκληρά, ώστε να στηρίξουμε την εταιρεία μας».

Πηγή:
Ιωάννα Μπρατσιάκου/nnews247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου