Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αγρότης καταδικάστηκε γιατί βίασε "κατσίκα"- Καταπέλτης η μαρτυρία του θύματος [Βίντεο]

Ένας αγρότης ασελγούσε σε μία κατσίκα μέχρι που τον είδε ο γείτονας του θύματος και φώναξε όλο το χωριό που πήρε μάτι. Ο δράστης οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με το θύμα του που τον έβαλε σε
μπεεεεε...λάδες.
Ο 28χρονος Κατάνα Κιτσάο Γκόνα από την Κένυα καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης γιατί βίασε μία κατσίκα.
Την προηγούμενη Δευτέρα, ο γείτονας της κατσίκας είπε στο Δικαστήριο ότι πήγε να ουρήσει σε ένα θάμνο και είδε να κρέμονται από κάποιο δέντρο ρούχα. Το συγκεκριμένο γεγονός του κίνησε την περιέργεια και θέλησε να δει σε ποιον ανήκουν και ενώ έψαχνε είδε τον Γκόνα να κάνει σεξ με την κατσίκα. Αμέσως κάλεσε τον ιδιοκτήτη της κατσίκας ενώ μαζί του ήρθαν και άλλοι κάτοικοι του χωριού και όλοι μαζί έπιασαν τον Κιτσάο επ' αυτοφώρω. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και τελικά ο Κιτσάο οδηγήθηκε στα κρατητήρια.
Μία έκθεση της κτηνιατρικής υπηρεσίας που κατατέθηκε στο δικαστήριο σημειώνει ότι βρέθηκε αίμα που προέρχεται από το αιδοίο της κατσίκας, στο σημείο όπου ασέλγησε ο Γκόνα. Το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύει την εμετική πράξη του.
Ο Γκόνα ενώπιον της κατσίκας και των παρισταμένων, υποστήριξε στο Δικαστήριο ότι είναι παντρεμένος με μία γυναίκα που έχει νοητική στέρηση που εξαρτάται από αυτόν, προκειμένου να μην καταδικαστεί. Απ' ότι φαίνεται η δικαστής δεν πείσθηκε και τον καταδίκασε σε 10ετή φυλάκιση.




πηγη:koolnews

1 σχόλιο: